Editm's Blog

Economia, politica si sportul prin ochii unui timişorean

8 martie 2011

Le urez „La multi ani” doamnelor si domnisoarelor din toata lumea cu ocazia Zilei Internationale a Femeilor. Alaturat am atasat un martisor, de 1 martie n-am postat, dar n-am uitat ca trebuie sa ofer virtual un martisor tuturor domnisoarelor si doamnelor care citesc acest blog. Continui traditia inceputa anul trecut si in acest an martisorul face parte dintr-o campanie filantropica Kinderzukunft a fundatiei Rudolf Walter Timisoara.

Am citit undeva ca doar de 90 de ani se sarbatoreste ziua femeii pe 8 martie, in 1921 reprezentantele bulgare in Secretariatul International al Femeilor din Internationala Comunista au propus ca ziua sa fie sarbatorita in mod uniform pe toata suprafata planetei.

Cotrobaind pe youtube in cautarea unui clip frumos despre femei, am dat intamplator peste o inregistrare in care mitropolitul Bartolomeu Anania (Dumnezeu sa-l odihneasca, a murit anul acesta) vorbeste despre iubirea de femeie (Camil Petrescu spunea : Daca n-ai vazut inca o femeie care iubeste, atunci n-ai vazut niciodata o femeie frumoasa).

Napoleon Bonaparte spunea ca „femeia frumoasa place ochiului, femeia blanda place inimii; prima este o adevarata bijuterie, dar a doua este o comoara”, dar femeia are un defect :

Din dragoste pentru femeie s-a nascut tot ce-i mai frumos pe lume !

Update : In Romania se sarbatoreste si ziua mamei, un gand marunt pentru iubirea imensa care o purtam primului cuvant, invatat pe-acest pamant .

Anunțuri

Martie 8, 2011 - Posted by | Eu spun | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: