Editm's Blog

Economia, politica si sportul prin ochii unui timişorean

Corturile, sezonul de nunti si-o poveste despre viata 1p

O perioadă din viaţă, omul e nuntaş de meserie,  trebuie să meargă la nunţi destul de des.  N-am fost niciodată la nuntă în cort, deşi lumea a evoluat, avem apă caldă din perete, unii se întorc la cort 🙂  Dacă tot vorbesc de trecut, iată o poveste citită pe net :

“Un bătrân de 80 de ani venea în fiecare dimineaţă la soţia sa în azil să ia împreună micul dejun. Un domn l-a întrebat de ce soţia lui e la azil, iar el i-a răspuns că are boala Alzheimer şi că ea nu-şi mai aduce aminte nimic şi nu mai ştie cine este, că de 5 ani nu-l mai recunoaşte deloc. ” Domnul a rămas surprins şi i-a zis : incredibil ! Ea nu vă mai recunoaşte şi cu toate astea în fiecare dimineaţă ajungeţi aici să luaţi micul dejun cu ea. Bătrânul a zâmbit, s-a uitat adânc în ochii lui şi i-a zis : ea nu mai ştie cine sunt eu, dar eu mai ştiu cine este ea.”

Pentru cine se hotărăşte să facă acest pas, pentru unirea destinelor, vă recomand un prieten care vinde cortul pentru eveniment, aici. De ce sa-l cumperi ? pretul de inchiriere e jumatate din pretul cumpararii, iar dupa nunta urmeaza botezul,  deci 2 evenimente organizate in propriul cort, care ramane cadou 🙂

Închei cu răspunsul la întrebarea adresată unui cuplu în etate, cum au reuşit să stea împreună pentru 65 de ani : Ne-am născut într-un timp în care dacă era ceva stricat, trebuia să repari … Nu să arunci.

Reclame

iunie 14, 2016 - Posted by | Uncategorized

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: